Leidingwerk

Wist u dat wij ook leidingwerk voor keukens verzorgen die niet door ons gemonteerd worden. Wellicht hebt u een keuken gekocht bij een firma die alleen de keuken monteert maar het leidingwerk niet regelt.

U kunt ons dan benaderen en aan de hand van een leidingschema kunnen wij dan het leidingwerk op de juiste plaats aanleggen.

De keukenleverancier kan dan de keuken monteren waarna wij de keuken kunnen aansluiten op het door ons aangebrachte leidingwerk zodat uw keuken klaar is voor gebruik.

Het voordeel voor u is dat wij als keukeninstallatiebedrijf precies weten hoe een keuken eruit ziet en hoeveel leidingruimte er achter de keuken is, terwijl een elektricien of een loodgieter dit vaak niet weet.

De keuken kan dan zonder oponthoud gemonteerd worden door de leverancier. Tevens verzorgen wij zowel de elektra als het loodgieterwerk zodat alles in een hand blijft.

Ook kunnen wij eventueel een gat door de gevel boren voor een afzuiger. Dus als u zelf het leidingwerk voor uw nieuwe keuken dient te verzorgen, aarzelt u dan niet om ons hiervoor te benaderen.

Tips;
Mocht u zelf het leidingwerk gaan doen zorg dan dat de waterleiding goed is gebeugeld dit om later tikken te voorkomen
Wist u dat er ook ruimtebesparende syfons zijn dit scheelt veel ruimte in uw spoelkast of badmeubel